Puppy Beef

Et vådfoder med et højt indhold af næringsrigt protein fra lækker bøf og delikat kylling. Fungerer som et komplet måltid eller bare lidt ekstra guldkant i hverdagen. Med en opskrift fra Sverige og naturlige ingredienser – garanteret fri for gluten og uden sukker og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Lige som vi synes at et vådfoder til din hvalp skal være.

Fodertype

Våd mad

Protein

Beef, Chicken

Livsfaser

Puppy

Tilgængelige størrelser

400 g

Super premium

Ernæring af høj kvalitet, der udelukkende forhandles af dyreforretninger. Vi sætter pris på deres viden og udvalg af kvalitetsprodukter. Det er noget vi ønsker også skal findes i kommende generationer (ligesom Monster).

KORNFRIT

100 % kornfrit alternativ. Fordi mange hunde har det godt med det. Og fordi mange ejere spørger efter det.

MED BØF

Det rene kød fra kvæg er en udemærket kilde til højkvalitativt protein.

UDVIKLET I SVERIGE

Opskrifterne er lavet i Sverige med fokus på nordiske forhold og med nøje udvalgte råvarer. Vi undgår masseproduktion og leverer kvalitet uden mellemhænder.

SAMMENSÆTNING

Oksekød 50 % (lunge, hjerte, lever), kyllingkød 20 %, græskar, mineraler, hørfrøolie, æggeskalepulver (kilde til kalcium), tangmel.

Tilsætningsstoffer: Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer (pr. kg): Vit. D3 142 IE, zink (som zinksulfatmonohydrat) 24 mg, jern (som jern sulfatmonohydrat) 20,4 mg, kobber (som kobbersulfatpentahydrat) 2,4 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 1,8 mg.

ANALYTISKE KOMPONENTER

Vand: 77 %
Råprotein: 12 %
Fedtindhold: 6,5 %
Råfibre: 1 %
Råaske: 3 %

HOVEDININGREDIENSER

Oksekød & kylling.

FODRING

Hver hund er unik, og de faktiske krav afhænger derfor af din hunds alder og aktivitetsniveau. Foder to gange dagligt og sørg altid for frisk drikkevand. Opbevares et køligt, tørt sted. Bedste før / batch: Se bunden af ​​posen.