Puppy chicken & beef

Kød-og proteinrigt vådfoder med delikat kylling. Fungerer som et komplet måltid eller bare lidt ekstra guldkant i hverdagen – lidt vådfoder er godt for alle hvalpe. Med en opskrift fra Sverige og naturlige ingredienser – garanteret fri for gluten og uden sukker og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Lige som vi synes at et vådfoder til din hvalp skal være.

Fodertype

Våd mad

Protein

Beef, Chicken

Livsfaser

Puppy

Tilgængelige størrelser

400 g

Super premium

Ernæring af høj kvalitet, der udelukkende forhandles af dyreforretninger. Vi sætter pris på deres viden og udvalg af kvalitetsprodukter. Det er noget vi ønsker også skal findes i kommende generationer (ligesom Monster).

Kornfrit

100 % kornfrit alternativ. Fordi mange hunde har det godt med det. Og fordi mange ejere spørger efter det..

MED KYLLING

En klassiker i hunde-og kattefoder. Og vi forstår hvorfor! Kylling har både høj fordøjelighed og en høj biologisk værdi. Det er altså en kilde til protein som kroppen nemt kan optage og tilgode gøre sig i meget høj grad.

UDVIKLET I SVERIGE

Opskrifterne er lavet i Sverige med fokus på nordiske forhold og med nøje udvalgte råvarer. Vi undgår masseproduktion og leverer kvalitet uden mellemhænder.

SAMMENSÆTNING

Kylling 42 % (kød, hjerte, lever), oksekød 28 % (lunge, nyre), gulerod, mineraler, hørfrøolie, æggeskallepulver (kilde til kalcium), tangmel.

Tilsætningsstoffer: Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer (pr. kg): Vit. D3 142 IE, zink (som zinksulfatmonohydrat) 24 mg, jern (som jern sulfatmonohydrat) 20,4 mg, kobber (som kobbersulfatpentahydrat) 2,4 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 1,8 mg.

ANALYTISKE KOMPONENTER

Vand: 77 %
Råprotein: 11 %
Fedtindhold: 6,5 %
Råfibre: 1 %
Råaske: 3 %

HOVEDININGREDIENSER

Kylling & oksekød.

FODRING

Hver hund er unik, og de faktiske krav afhænger derfor af din hunds alder og aktivitetsniveau. Foder to gange dagligt og sørg altid for frisk drikkevand. Opbevares et køligt, tørt sted. Bedste før / batch: Se bunden af ​​posen.