Single Protein Lamb

Et vådfoder med rigelig mængde af sundt lammekød. Fungerer som et komplet måltid eller bare lidt ekstra guldkant i hverdagen. Det bestemmer du (og din hund) Med en opskrift fra Sverige og nøje udvalgte råvarer – uden unødvendige tilsætningsstoffer. Lige som vi synes at et vådfoder skal være.

Fodertype

Våd mad

Protein

Lamb

Livsfaser

Adult

Tilgængelige størrelser

400 g

Super premium

Ernæring af høj kvalitet, der udelukkende forhandles af dyreforretninger. Vi sætter pris på deres viden og udvalg af kvalitetsprodukter. Det er noget vi ønsker også skal findes i kommende generationer (ligesom Monster).

Kornfrit

100 % kornfrit alternativ. Fordi mange hunde har det godt med det. Og fordi mange ejere spørger efter det.

Med lam

Et protein med høj klasse (og klassisk!) Lam er et skånsomt protein der ofte passer også de mere følsomme hunde.

UDVIKLET I SVERIGE

Opskrifterne er lavet i Sverige med fokus på nordiske forhold og med nøje udvalgte råvarer. Vi undgår masseproduktion og leverer kvalitet uden mellemhænder.

SAMMENSÆTNING

Lam 64% (lunge, mave, hjerte, kød), søde kartofler, gulerødder, hørfrøolie, mineraler, tranebær, æble, laksolie.

Tilsætningsstoffer: Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer (pr. kg): Vit. D3 170 IE, zink (som zinksulfatmonohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfatmonohydrat) 3 mg, iod (som calciumiodat, vandfri) 0,75 mg.

ANALYTISKE KOMPONENTER

Vand: 76 %
Råprotein: 10 %
Fedtindhold: 6,5 %
Råfibre: 0,5 %
Råaske: 2,5 %

HOVEDININGREDIENSER

Lam.

FODRING

Hver hund er unik, og de faktiske krav afhænger derfor af din hunds alder og aktivitetsniveau. Foder to gange dagligt og sørg altid for frisk drikkevand. Opbevares et køligt, tørt sted. Bedste før / batch: Se bunden af ​​posen.